top of page

ZATERDAG 15 JULI
FEEST VOOR JONG EN OUD(ER)

Zaterdag staat onze planning weer heel goed gevuld. Wat gaan we allemaal doen?

Rommelmarkt

Vanaf 10u tot in de namiddag is er de mogelijkheid om een plekje uit te baten op onze rommelmarkt. Deze is volledig gratis. Indien je graag een plekje reserveert, dan kan dat nog via een mailtje naar jonas.vandenbergh@hotmail.com. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om eens te komen rondkijken en wie weet - een pareltje op de kop te kunnen tikken.

Petanquetornooi

 

Zonder petanque, geen Veldkantkermis. Ook dit jaar start om 13u het petanquetornooi 'on the green', op het heilige gras van De Lenterik. Doe jij ook met de prijzentafel? Binnenkort meer informatie over inschrijvingen.

 

Kindernamiddag

Onze alomgekende kindernamiddag is dit jaar extra gevuld. Kinderen tussen 3 en 14 jaar kunnen tussen 14u en 17u hun hart ophalen bij verschillende buitenspelletjes, volksspelen, de Playmobiel, een circusworkshop, grime en... om 16u is er op het grote podium een goochelshow van Jéjé Magic! De inkom is volledig gratis, iedereen is van harte welkom!

15e Veldkantjogging

Naar goede traditie organiseren we ook dit jaar een loopparcours doorheen het Lintbos, samen met onze vrienden van de Atletiekclub Grimbergen. Het is dit jaar de 15e editie! Een mooiere locatie vind je in Grimbergen eigenlijk bijna niet. Je zou dus gek zijn om eens niet mee te lopen! 

Informatie over de verschillende loopafstanden en timings:

14u15 - Karamellenloop voor kinderen tussen 2 en 4 > hele korte afstand (max 10m) richting snoepjes/fruitjes

14u30 Karamellenloop voor kinderen tussen 5 en 7 jaar > iets langere afstand (max 20m) 

15u - Kidsrun > 600m, aangeraden voor kids van 6 tot 9 jaar

15u30 - Youthrun > 1,2km, aangeraden voor kids van 10 tot 12 jaar

16u15 - gezamenlijke start 4,2, 8,3 of 12,5km.

Inschrijven kan ter plaatse. De karamellenlopen zijn gratis. De jeugd betaalt 3,5 euro en de jogging zelf (vanaf 4,2km) is 5 euro. Atleten van AC Grimbergen kunnen gratis inschrijven.

Meer info? www.acgrimbergen.be!

Mosselfestijn

Terug van weggeweest! Ons mosselfestijn. Op zaterdagavond van 17u tot 20u kan je mosselen bestellen. En het gezegde gaat dat je de eerste mosselen van het jaar... op de Veldkant eet! Lust je geen mosselen?  Geen enkel probleem! We serveren ook balletjes in tomatensaus, én we hebben een vegetarische variant met heerlijke gegrilde groenten. Zo blijft niemand met een lege maag zitten.

The Scallywags & DJ Joost

Om de avond op gang te trappen is er vanaf 20u30 live muziek door The Scallywags. Deze Grimbergse coverband brengt zowat alles wat je je kan inbeelden. Iedereen zal dus blij zijn met de muziekkeuze en er wordt ook een dansvloer voorzien voor zij die de beentjes niet stil kunnen houden. Hoe meer... hoe beter!

Vanaf 22u30 tot na middernacht neemt klassieker DJ Joost het roer over. Hij is gekend in de brede omgeving en zal zeker zorgen voor de juiste beats voor een deftig feestje. De hele avond is gratis inkom... jullie zijn van harte welkom.

DJjoost.jpg
Jeje Magicjpg.jpg

ANDERE ACTIVITEITEN

bottom of page