top of page

VRIJDAG 14 JULI
AFTER WORK

Als start van deze editie van Veldkantkermis kiezen we voor een sfeervolle after work. Iedereen is welkom vanaf 16u in onze lounge om het weekend op gang te trappen. Denk tapas, denk cocktails... in de schaduw van het Lintbos waan je je op vrijdag in een ander land.

En wat met de kids?

Daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. We vertonen vrijdag om 18u30 de film
"Minions: The Rise of Gru" uit 2022 in een Vlaamse versie. Deze film is geschikt voor de kleinsten
en iets ouderen. Geef toe, aan die gele mannetjes kan geen enkel kind weerstaan. En zo ben jij
als ouder zeker van een klein anderhalf uur pure me-time. Er zullen ook 2 springkastelen klaar-
staan voor kinderen die nog met volle batterijen zitten.

En kunnen we zelf ook iets doen?

Euhm... als je bedoelt 'naast gewoon gezellig hangen en een drankje nuttigen'? Tuurlijk. Voor zij die geen zittend achterwerk hebben zullen er 8 dartsborden ter beschikking staan. Hierop kan gespeeld worden naar vrije keuze. We laten het van de avond zelf afhangen of er misschien wel een klein tornooitje georganiseerd kan worden :-). We voorzien ook wat pitjesbakken, volks- en kaartspelen.

Is er ook eten?

Uiteraard! We laten je niet met een lege maag zitten. We bieden naast enkele aperohapjes ook verschillende andere dingen aan. Denk aan een tapasplankje, pasta of paëlla. Sowieso zal er iets zijn waardoor je zeker ook dat probleem van een grommende buik opgelost krijgt! We werken hiervoor dit jaar samen met Keurslager Van Damme om verschillende zaken te voorzien.

Valt daar een danske te plaçeren?

Vaneigens! Na de hevigste hitte en de kinderfilm maakt lokale soundheld Sander W. zich op voor een setje bij de zonsondergang. Hij brengt voor de gelegenheid ook een live saxofonist mee. Geef toe, Ibiza zal niet ver weg zijn. De meest chille en aangename start van een goed gevuld kermisweekend. De after work zal stilaan sluiten rond 23u, zo heeft iedereen zeker en vast nog genoeg energie over voor zaterdag en zondag.

 

minions.jpg
Sander W. (4 van 6).jpg

ANDERE ACTIVITEITEN

bottom of page